Тиждень англійської мови

Пізнати й навчити дитину – у цій складній справі немає готових рецептів. Творча особистість учителя – необхідна умова успішного навчання учнів. Творчий вчитель розвиває та зміцнює внутрішній потяг учнів до самовдосконалення,створює умови й атмосферу підтримки та розвитку особистості. Як зробити, щоб навчання англійської мови було радісним і цікавим для учнів, розкривало творчий потенціал особистості, поставило її в ситуацію самостійного пошуку, сприяло розширенню кругозору?

Відповіді на ці та інші питання знають вчителі Березанського НВК (Максюта П.С., Пархоменко Е.А., Ковальчук Т.Д.) Вчителі постійно шукають шляхи найефективнішого досягнення мети навчання, методи та прийоми, які можуть зацікавити учнів.

Поряд із формами використання новітніх технологій вже традиційним стало проведення тижня англійської мови. В цьому році учні були надзвичайно активні. 15 лютого виставкову залу школи прикрасила виставка творчих проектів учнів та найрізноманітніших кросвордів. Найцікавішими для учнів виявились такі теми для виконання: «Подорож», «Харчування», «Свята і традиції», «Краєзнавчий огляд Британії»

Остання з тем так зацікавила учнів 7 -8 класів, що вони виявили бажання позмагатись у вікторині . Діти не лише змагались, а й співали пісні англійською, відтворювали національні британські традиції святкувань, розповідали вірші. Перемогла , як кажуть, «дружба». Обидві команди були нагороджені дипломами.

19 лютого старшокласники на високому рівні представили всі англомовні країни. В ході заходу учні читали вірші Р.Бернса та сонети Шекспіра в оригіналі. Кожне представлення країн (Нова Зеландія, Канада, США, Австралія,Великобританія) було оформлене різнобарвними плакатами-презентаціями.

Гурт дівчаток 10 класу виконав 4 музичних твори англійською, що стало справжньою окрасою заходу.

Оскільки в учнів, особливо в підлітковому віці, проявляється прагнення до самовираження, самоствердження, то саме заходи із залученням учнівської творчості дають багато можливостей для використання їх у навчанні англійської мови. Проведений тиждень англійської мови продемонстрував тісну співпрацю між учнями та вчителями. Вчителі залишились надзвичайно задоволені високим рівнем підготовки учнів та інтересом до вивчення англійської мови


Галерея "Тиждень англійської мови 2016"

Кiлькiсть переглядiв: 161

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

вул. Набережна, 118,
07540, Київська обл., м. Березань,
Україна

Дата останньої зміни 22 Грудня 2017

Фотогалерея